Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Jacint Casademont

entertaiNment

  • 5
    Mecenas
  • 22.0
    mensuales
  • 346.61
    total

CREURE ÉS LA CLAU

Canvis en el podcast "Creure és la clau"
Benvolgut/da mecenes,

com ja saps cada dimarts penjo una nova entrega del podcast "Creure és la clau" per a tots vosaltres i que un mes després passo a publicar en obert per a tothom. Però aquesta vegada no serà així. Després de 40 entregues consecutives em veig obligat a reduir el ritme. Vaig començar el programa per pur plaer, com a fan de la sèrie des de la seva emissió. Era conscient que es tractava d'un projecte molt laboriós i que cada entrega necessitava de moltes hores d'inversió (veure els capítols, buscar-ne informació, fer-ne el guió, buscar informació complementària pels dossiers,  locució, edició i compartició a xarxes socials) sempre m'ho he pres sempre com un simple (en realitat complex) passatemps. Tot i que he intentat decalatge entre el que publicava aquí i el que ja tenia enllestit aquest marge s'ha anat escurçant fins arribar a ara. La cerca de feina, altres projectes que m'han demanat més temps, els meus estudis, la família i algun moment per a poder descansar m'han portat a aquesta situació.

No deixo el programa. El seguiré fent, quedi clar. Això sí, em veig obligat a distanciar la seva realització. És per això que he decidit que passarà de ser mensual en lloc de setmanal. Un cop al mes em permet respirar i poder dedicar-hi tot el temps que es mereix.

Tot i això no us penso deixar penjats. Si ara cada mes teniu un vídeo especial dedicat a un personatge particular (Chuck Palahniuk, Rod Serling,...) ara també tindreu una nova entrega de "Creure és la clau" i setmanalment un nou podcast dedicat a una altra sèrie dels 90's i dedicada al terror que iniciaré la setmana vinent. No us en donaré detalls, tot i que ja en tinc algun episodi en cartera, però crec que us agradarà.

Espero que em disculpeu i em seguiu fent confiança.