Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Jacint Casademont

entertaiNment

  • 5
    Subscribers
  • 22.0
    monthly
  • 346.61
    total

CREURE ÉS LA CLAU

Canvis en el podcast "Creure és la clau"
Benvolgut/da mecenes,

com ja saps cada dimarts penjo una nova entrega del podcast "Creure és la clau" per a tots vosaltres i que un mes després passo a publicar en obert per a tothom. Però aquesta vegada no serà així. Després de 40 entregues consecutives em veig obligat a reduir el ritme. Vaig començar el programa per pur plaer, com a fan de la sèrie des de la seva emissió. Era conscient que es tractava d'un projecte molt laboriós i que cada entrega necessitava de moltes hores d'inversió (veure els capítols, buscar-ne informació, fer-ne el guió, buscar informació complementària pels dossiers,  locució, edició i compartició a xarxes socials) sempre m'ho he pres sempre com un simple (en realitat complex) passatemps. Tot i que he intentat decalatge entre el que publicava aquí i el que ja tenia enllestit aquest marge s'ha anat escurçant fins arribar a ara. La cerca de feina, altres projectes que m'han demanat més temps, els meus estudis, la família i algun moment per a poder descansar m'han portat a aquesta situació.

No deixo el programa. El seguiré fent, quedi clar. Això sí, em veig obligat a distanciar la seva realització. És per això que he decidit que passarà de ser mensual en lloc de setmanal. Un cop al mes em permet respirar i poder dedicar-hi tot el temps que es mereix.

Tot i això no us penso deixar penjats. Si ara cada mes teniu un vídeo especial dedicat a un personatge particular (Chuck Palahniuk, Rod Serling,...) ara també tindreu una nova entrega de "Creure és la clau" i setmanalment un nou podcast dedicat a una altra sèrie dels 90's i dedicada al terror que iniciaré la setmana vinent. No us en donaré detalls, tot i que ja en tinc algun episodi en cartera, però crec que us agradarà.

Espero que em disculpeu i em seguiu fent confiança.