Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Jacint Casademont

entertaiNment

  • 5
    Mecenas
  • 22.0
    mensuales
  • 346.61
    total

Endavant!

He decidit obrir aquesta pàgina a l'Aixeta per seguir fent allò que més m'agrada: entretenir a la gent i passar-m'ho bé creant continguts de tot tipus
Et dono la benvinguda a la meva pàgina personal a L'Aixeta. 

Si ets aquí segurament has vist algun dels meus dibuixos, llegit les meves ressenyes, m'has escoltat en un podcast, rigut amb els meus vídeos, vist un curt on participo o fullejat els meus còmics.  Desenes d'hores d'entreteniment gratuït que per fer-ho he hagut de rascar temps d'on no n'hi ha.

Algunes persones, com jo, som culs inquiets que ens és impossible parar de fer coses. Encara que tinguem una feina que ens mantingui necessitem sentir-nos realitzats fent altres coses. No canviarem el món ni salvarem vides, però ens fa feliços saber que aconseguim distreure't una estona.

Obrint la porta a possibles mecenes no busco res més que obtenir més mitjans per seguir fent el que faig; però amb més mitjans per obtenir un resultat final encara millor que de retruc tu mateix n'ets el beneficiari. No busco viure d'això a costa teva, cerco poder comprar una taula de mescles per fer millor entrevistes, adquirir una nova tauleta de dibuix o pagar els serveis d'un corrector literàri.

Si t'agrada tot el que faig aquesta és una oportunitat per mostrar el teu suport fins on pugui i vulgui la teva bitxaca. Qualsevol aportació és benvinguda.