Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Jacint Casademont

entertaiNment

  • 5
    Subscribers
  • 22.0
    monthly
  • 346.61
    total

El nou podcast de Jacint Casademont

  1. pesadilles #0 comencem.mp3
    : :
"Pesadillas" de R. L. Stine. El nou podcast de Jacint Casademont.
Com vaig anunciar la setmana passada m'agafo una pausa del podcast "Creure és la clau" a causa de la complexitat de la seva realització i inicio una nova aventura dins el camp del podcast. Aquesta nova aventura comparteix alguns elements amb l'anterior, el tema a tractar és el terror i els norantes.  Deixem aparcats Mulder i Scully i fem el salt cap a les terrorífiques aventures sorgides de la ment de R. L. Stine: "Pesadillas".

Aquesta col·lecció de llibres va esdevenir un autèntic fenomen popular. Tots aquells que vam ser pre-adolescents a mitjans dels 90s recordem amb un somriure aquestes novel·les curtes i ràpides de llegir que es van convertir en la porta d'entrada dins el món de la lectura i del gènere de terror.

Així doncs cada setmana m'hauré llegit un dels seus títols, sense ordre concret, i el comentaré en format podcast.

Els que sou mecenes podreu escoltar-ho abans que ningú. La seva publicació oberta a tothom serà un parell de mesos després.

Espero que m'acompanyeu en aquesta nova aventura i ho gaudiu al igual que jo.